Over mij

Over mij


Mijn naam is Annie Lausberg-Pater en sinds 2002 ZZP-er, al bestond die term toen nog niet. Ruim 23 jaar werkervaring in diverse braches en een echte regel tante.


Als zelfstandige ondernemer weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf. Mijn uitdaging is het op rolletjes laten lopen van organisaties en ondernemers te ondersteunen zodat zijn de ruimte krijgen te doen waar hun kracht en passie ligt. 


Het was al vroeg duidelijk dat ik naast commercieel inzicht en organisatievermogen beschikte. Daarnaast wilde ik de wereld ontdekken. Dit betekende dat ik na de middelbare school een toerische opleiding ben gaan doen, waar ik uit eindelijk koos voor de specialisatie marketing management.


Mijn eerste (echte) baan in 1996 was een combinatie van office manager/directie secretaresse en commercieel binnendienst medewerker bij een kleine organisatie die websites bouwde voor de reiswereld. Zo kwam ik al vroeg in contact met internet als marketing tool, in deze tijd was dit nog try & error .. een geweldige tijd.

Annie Lausberg-Pater

Office manager met aandacht voor marketing & communicatie 

Al vanaf kinds af aan heb ik een breede interesse gehad. Nieuwe dingen ontdekken en leren is voor mij genieten. Ik was als kind o.a. actief in de jeugkrant in het buurthuis. Op de middelbare school nam ik deel aan het bestuur van de interscholaire en organiseerde sport en culturele evenementen en zat in de leerlingen- en medezegeschapsraad.  Ook als volwassene ben ik zeer actief in diverse (vrijwillgers) organisaties (geweest). Ik ben bijvoorbeeld al 6 jaar actief in het bestuur van de VUN (Volksuniversiteit Nijkerk).

Ik heb van 1996 tot aan 2006 in zeer uiteenlopende functies en in diverse sectoren gewerkt. Zowel bij kleinere als grotere bedrijven. Hierdoor ben ik een echte 'manus van alles' geworden als het gaat om marketing & communicatie en office support. 


In 2002 heb ik Lausmontis opgericht en naast mijn toemalige baan voor MKB ondernemers eenvoudige websites gaan maken, nieuwsbrieven gaan schrijven en hen te begeleiden op het toen nieuwe marketing kanaal Internet. Daar kwamen later ook verzoeken bij voor het organiseren van personeelsreizen en uitjes en zakenreizen. In 2006 heb ik toen de stap gemaakt om volledig als zelfstandige verder te gaan. 

Afhankelijk van de opdracht en de wensen van mijn opdrachtgevers, werk ik zowel op locatie als vanuit mijn eigen kantoor. 

Wilt u meer weten of mijn werkervaring? Download dan mijn uitgebreide CV via onderstaande knop.